closeup van een lamborghini koplamp oranje

Verzendbeleid

Bestelling en Levering

Om ervoor te zorgen dat je snel aan de slag kunt met je aankopen, verzenden we uitsluitend via DHL en PostNL. We kunnen alleen garanderen dat bestellingen die van maandag tot vrijdag vóór 16:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden.

Voor Nederland: Bestellingen geplaatst buiten dit tijdsvenster, inclusief in het weekend, volgen het standaard leveringsproces zonder specifieke leveringsbelofte voor de volgende dag.

Voor België: We streven ernaar om bestellingen de volgende werkdag te leveren, maar specifieke tijdsbeloftes buiten de garantie voor bestellingen geplaatst vóór 16:00 uur van maandag tot vrijdag kunnen niet worden gedaan.

Let op: Tijdens feestdagen kunnen er vertragingen optreden bij de levering. Hoewel we ons best doen om vertragingen te minimaliseren, vragen we om je begrip tijdens deze drukke periodes. We werken samen met DHL en PostNL om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, maar houd er rekening mee dat de trackinginformatie vertraging kan oplopen door drukte bij de koeriersdiensten. We vragen om je geduld en bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak.