FAQs

Antwoorden op jou vragen!

Detailen is het grondig schoonmaken en herstellen van je auto of motor, zowel van binnen als van buiten, tot in de kleinste details. Dit gaat veel verder dan een gewone wasbeurt en omvat vaak polijsten, waxen, en het reinigen van interieur delen.

Dit hangt af van de grootte van je voertuig en de specifieke behandelingen die je kiest. Gemiddeld duurt een volledige detailing sessie tussen de 8 en 10 uur.

Voor de meeste voertuigen wordt aangeraden om minstens twee keer per jaar een volledige detailing te laten doen. Maar als je vaak in vuile omgevingen rijdt of je voertuig ziet er snel vies uit, kun je het vaker laten doen.

Probeer je auto regelmatig te wassen met de hand en vermijd automatische wasstraten. Gebruik ook goede kwaliteit producten, deze kun je meestal vinden bij uw detailer. Onze producten vind u hier: Webshop

Polijsten verwijdert kleine krasjes en oneffenheden in de lak door een flinter dun laagje van het oppervlak te verwijderen. Waxen voegt een beschermende laag toe die glans geeft en je lak beschermt tegen vuil en weersinvloeden.

polijsten van een voordeur bmw e60

FAQs

Kunt u uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op!