CAR DETAILING

LIMBURG

Bij Vermijl Car Detail, gelegen te Peer (Limburg, België), bieden we een totaalpakket van professionele autoreinigingsdiensten aan. Deze diensten omvatten het grondig reinigen, polijsten (ook wel polieren genoemd) en beschermen (waxen of keramische coating) van een voertuig. Steeds met het doel om deze terug in showroomstaat te brengen.

In tegenstelling tot traditionele autopoetsbedrijven stellen wij kwaliteit boven kwantiteit. Daarom kan je erop vertrouwen dat wij jouw wagen met de grootste zorg behandelen. Door middel van het gebruik van de beste materialen, producten en technieken zijn wij in staat het allerbeste resultaat te behalen. Of je nu kiest voor een auto coating, polijstbehandeling, interieur reiniging of een andere detailing dienst, bij Vermijl Car Detail wordt jouw wagen in absolute topstaat afgeleverd!

AUTO INTERIEUR REINIGEN

Onze interieurreiniging brengt jouw interieur in volledige nieuwstaat! Stoffen bekleding zoals auto zetels en matten kunnen worden gereinigd via shampoo-extractie. Ook lederen bekleding en zetels kunnen grondig worden gereinigd. De lederen bekleding wordt vervolgens gevoed met een conditioner om het leer soepel te houden en uitdroging te voorkomen. Optioneel is het mogelijk om te kiezen voor een leder coating voor optimale bescherming.

AUTO POLIJSTEN

Voor een professionele polierbehandeling ben je bij Vermijl Car Detail aan het juiste adres. We verwijderen krassen, imperfecties en doffe lak, resulterend in een krasvrij resultaat met optimale glans en diepte! Alle gevoelige onderdelen zoals oa. kunststof en rubbers worden vakkundig afgeschermd om wrijving met het poliermiddel te vermijden.

We delen onze polierbehandelingen op in 2 niveau’s, een lichte en een zwaardere behandeling. Welke behandeling geschikt is voor jouw wagen, is afhankelijk van de staat van de lak en uiteraard het gewenste resultaat.

GLASCOATING AUTO

Vermijl Car Detail is een gecertificeerd installateur van CARPRO C.Quartz Finest Reserve. Deze keramische coating, ook wel glascoating genoemd, vormt een extra harde toplaag over de bestaande laklaag van de wagen. Deze laag hecht zich vast aan de oppervlakte en heeft bij correct onderhoud een levensduur van 3 jaar, veel langer dan een traditionele wax! Bovendien beschermt een coating nog beter tegen invloeden van buitenaf.

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het behandelen van zowel nieuwe als gebruikte wagens. Ook velgen, uitlaten, kunststof, ramen, stof en leder kunnen worden voorzien van een coating.

PREMIUM HANDWAS

Ook voor een veilige wasbeurt kan je bij Vermijl Car Detail terecht. Interesse in één van onderstaande reinigingsprogramma’s? Of wenst u liever een programma op maat? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw wagen te bespreken.

CAR DETAILING

PRODUCTEN

Op onze webshop kan je terecht voor professionele car detailing producten om je auto te onderhouden of zelf onder handen te nemen. Ontdek ons ruim aanbod van auto poetsproducten en accessoires van bekende topmerken zoals CARPRO, Koch Chemie, P&S Detail Products, The Rag Company, iK Sprayers en meer!

ABONNEER JE OP

ONS YOUTUBE KANAAL!

Ben je geïnteresseerd om te zien hoe we te werk gaan of wil je graag wat bijleren over detailing? Bekijk dan zeker eens onze YouTube video’s en abonneer je op ons kanaal om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten!